Το ταξίδι μας ξεκίνησε από τη Μ.Ασία, πριν από 80 χρόνια…

Από την καρδιά της γεύσης βρεθήκαμε στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Μοναστηρακίου, και σύντομα κατακτήσαμε και την καρδιά όλων Αθηναίων, που λάτρεψαν το κεμπάπ μας. Χάρις στο μεράκι και την αφοσίωσή μας στην παράδοση, γίναμε η καθημερινή σας συνήθεια και η πρώτη σας επιλογή για ένα ζεστό οικογενειακό τραπέζι γεμάτο μοναδικές γεύσεις.

Τόσα χρόνια μετά, «Σάββας από το Μοναστηράκι» σημαίνει ποιότητα και γνήσιες, μερακλήδικες γεύσεις που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις: παραδοσιακό κεμπάπ, αυθεντικό λαχματζούν, χειροποίητη πίτα, παστουρμαλί, γιαουρτλού, γύρος χοιρινό και κοτόπουλο με μοναδική σως, και πολλές πολίτικες, και όχι μόνο, προτάσεις που κερδίζουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Στο κατάστημά μας, σήμερα, σας υποδέχεται η νέα μας γενιά που συνεχίζει με την ίδια προσήλωση στην παράδοση, για να σας σερβίρει τις ίδιες γεύσεις, βασισμένες στις γνήσιες συνταγές του ιδρυτή που κανείς, παρά τις πολλές προσπάθειες που έγιναν, δεν κατάφερε να αντιγράψει. Στην Αθήνα αλλά και διεθνώς, κεμπάπ σημαίνει «Σάββας από το Μοναστηράκι». Αγάπη για την παράδοση, πάθος για την ποιότητα και αυθεντικό μεράκι στη γεύση είναι τα στοιχεία που μας κάνουν μοναδικούς.

Για όσους αναζητούν το ξεχωριστό στη γεύση, θα το βρουν αποκλειστικά στον «Σάββα από το Μοναστηράκι» που βρίσκεται στην εμβληματική πλατεία Μοναστηρακίου (Mητροπόλεως 86) αλλά και στην πλατεία Νέας Σμύρνης (25ης Μαρτίου 27), σε έναν μοναδικής αισθητικής χώρο που παντρεύει την γευστική παράδοση με τη νέα εποχή. Εμείς μένουμε πιστοί στο όραμά μας να συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι της γεύσης, για να ξαναζήσουμε τις αξίες της παράδοσής μας!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!